19 Αυγ 2008

ΚΩΠΑΪΔΙΚΑ 22 ~ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

Τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Κωπαϊδικά 2008 που διοργανώνει ο Δήμος Αλιάρτου (Αλίαρτος, Ευαγγελίστρια, Πέτρα, Σωληνάρι, Υψηλάντης) και θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 22 Αυγούστου έως και την Κυριακή 31 Αυγούστου, θα πλαισιώσουν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της μουσικής, της ζωγραφικής και της φωτογραφίας, εκ των οποίων πολλοί συντοπίτες όπως ο ζωγράφος Σούλης Παπαλαμπρόπουλος, ο συλλέκτης ασπρόμαυρων παλαιών φωτογραφιών Σίμος Ηλίας, το συγκρότημα DECODE, τα παιδιά του Ωδείου Αλιάρτου, ο Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Αλιάρτου και πολλοί άλλοι που αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Ένα μεγάλο μπράβο στον Δήμο Αλιάρτου από τους φίλους μουσικής της Βοιωτίας, που καταφέρνει χρόνια τώρα να κάνει τέτοιες εκδηλώσεις, να αξιοποιεί και να αναδεικνύει πάντα τους ανθρώπους με ταλέντα της περιοχής. Ας γίνουν παράδειγμα προς απομίμηση τέτοιες εκδηλώσεις.

Καλή επιτυχία!




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκτος απο τους DECODE, μουσικα τιποτα δεν υπαρχει στο προγραμμα που να θυμιζει τα κωπαιδικα. Ισως οι διοργανωτες θα πρεπει να δωσουν περισσοτερο εμφαση στην ποιοτητα των εκδηλωσεων. Διασκεδαση δεν προσφερουν μονο οι διασκεδαστες, αλλα και οι σοβαροι καλλιτεχνες που παραγουν εργο τοσα χρονια στην ελληνικη μουσικη σκηνη. Απο το λαικο και το ρεμπετικο, μεχρι το εντεχνο, το ροκ και το κλασικο. Διασκεδαστες βλεπουμε και ακουμε ολο τον χρονο στα πανηγυρια και σε αλλες εκδηλωσεις. Τα κωπαιδικα θα πρεπει να εχουν ως σκοπο, να προαγουν τον πολιτισμο.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο το site σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς το φετινό πρόγραμμα των Κωπαϊδικών. Ευχαριστώ!