7 Σεπ 2009

2ο Μουσικό Φεστιβάλ στο Μαυρομάτι

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Βοιωτίας και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροματίου, διοργανώνουν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009 το 2ο Μουσικό Φεστιβάλ στο Μαυρομάτι Βοιωτίας.

Συμμετέχουν τα συγκροτήματα :
Lo Senso (Rock)
Αδωνις (Έντεχνο)
Φυσαλίδες (Greek Rock)


Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μαυροματίου (20:30)

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

fusalides fan club!!!!!!!!
4ever

Ανώνυμος είπε...

POIES FISALIDES MORE;NA MATHOYN TA PAIDAKIA NA PAIZOYN KAI META NA BGOUN NA KANOUN TOURNE.

Ανώνυμος είπε...

ta paidia paizoun 3 mhnes kai exoun voulwsei ta stomata olwn!!!!megale an ksereis apo mousikh (pou den nomizw) exoun kataferei na desoun ena sugkrothma rock pou den to exei kanei kanenas allos sthn hlikia tous!!!!an sunexisoun etsi meta apo xronia tha ginoun megaloi mousikoi(autodidaktoi) apoktwntas empeiries!!!!!!pame gera re paidia mpravo!!!kai mhn akoute kanenan!proxwrate mprosta!

dimdim είπε...

Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης, όπως άλλωστε όλες οι τέχνες όπως είναι η ζωγραφική, η ποίηση, το θέατρο, και άλλες. Με ποια κριτήρια μπορούμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο που εκφράζετε με έναν τρόπο που εμείς δεν μπορούμε; Και γιατί έχουμε απαιτήσεις ενώ δεν μας αναγκάζει κανείς να δούμε η να ακούσουμε την δημιουργία του; Μήπως θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση του και δεν μπορούμε;
Για τα συγκεκριμένα παιδιά, τις «ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ» επειδή έτυχε να τα ζήσω για λίγο από κοντά, όντως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να «βγάλουν» περίπου δεκαπέντε τραγούδια που αρκετά από αυτά είναι εξαιρετικά δύσκολα, και το μόνο που πρέπει να πει κανείς είναι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!
Θα πρέπει να τα χειροκροτήσουμε και να τα ενθαρρύνουμε να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα και να επηρεάσουν και τους φίλους τους να ασχοληθούν με την μουσική. Κανείς δεν γεννήθηκε μεγάλος καλλιτέχνης. Όλοι από κάπου ξεκίνησαν. Ας αφήσουν κάποιοι τις μίζερες παρατηρήσεις και να δουν τι θα κάνουν με τον εαυτό τους.