11 Μαΐ 2009

Οι πρωτότυπες καμπάνιες του Synch

Synch Viral Campaign
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσούπης
Concept: Βασίλης Κατσούπης, Παναγιώτης Μελίδης

Μουσική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα!

O σκηνοθέτης Βασίλης Κατσούπης με τη συνεργασία του μουσικού Larry Gus, δημιούργησαν τη νέα καμπάνια διαφημιστικών σποτ για το Synch. Η καμπάνια αποτελείται από 4 τηλεοπτικά σποτ, 2 virals και ένα alternative viral που έχει ήδη διαρρεύσει ανεπίσημα σε sites και blogs δημιουργώντας εντυπωσιακά σχόλια!

Η ιδέα και η εκτέλεση υπήρξε αποτέλεσμα μιας αυθόρμητης προσέγγισης, χωρίς τη συνδρομή διαφημιστικών εταιρειών, budget και ακριβοπληρωμένης παραγωγής. Ο Βασίλης Κατσούπης (γνωστός και ως dipyadeep) και ο Larry Gus (κατά κόσμον Παναγιώτης Μελίδης), με αρκετή δόση χιούμορ, μία open-minded ομάδα στο πλευρό τους και διευθυντή φωτογραφίας τον Γιώργο Κόκκαλη, κατάφεραν να αποτυπώσουν στα σποτ με απλότητα και ρεαλισμό αυτό ακριβώς που είναι το synch: μουσική εμπειρία για την ψυχή και για το σώμα, για όλους όσους δεν έχουν χάσει την ελπίδα τους ότι μπορεί στην Ελλάδα να διοργανωθεί ένα φεστιβάλ που συγχρονίζεται απόλυτα με τα πιο πρωτοποριακά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ο Βασίλης Κατσούπης ασχολείται κυρίως με τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία τηλεοπτικών διαφημιστικών, virals, music videos και corporate events. Μαζί με τον μουσικό Larry Gus πραγματοποίησαν την ιδέα τους για μια talk of the town προβολή του Synch. Τα εν λόγω σποτ μας (προ)καλούν να συγχρονιστούμε στο ρυθμό του Synch με μουσικό όργανο το ίδιο μας το σώμα!

Το bar Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44), «δάνεισε», για πρώτη φορά, τον ιδιαίτερης αισθητικής χώρο του, προκειμένου να διαμορφωθεί η minimal ατμόσφαιρα των σποτ, ιδανική για να προβληθεί σε απόλυτα φυσικές συνθήκες το concept του Synch.

Ήρθε η ώρα να συγχρονιστούμε στον nerdy ρυθμό των Fujiya & Miyagi, στις catchy μελωδίες των Friendly Fires, στην electro-pop αισθητική των Junior Boys, στην ειδυλλιακή ατμόσφαιρα των Tortoise, καθένας με το δικό του τρόπο, καθώς το σώμα μας δεν είναι παρά ένα ηχητικό μέσο που ακολουθεί, επενδύει και synchρονίζεται με το μουσικό γεγονός του καλοκαιριού!
Δείτε τα videos:
http://www.synch.gr/index.php?lang=2

Δεν υπάρχουν σχόλια: