30 Αυγ 2009

"Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε"!

Ο Μπάμπης Στόκας θα εμφανιστεί στις 14/9 στο Θέατρο Λυκαβηττού..., η φωνή των Πυξ Λαξ, της μεγαλύτερης ελληνικής μπάντας, συστήνεται ξανά στο κοινό ως ερμηνευτής. Από τον Παύλο Σιδηρόπουλο στους Πυξ Λαξ και από τον Ζαμπέτα στον Χατζιδάκι, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του, χρόνια τώρα αποδεικνύει κάτι που στους μουσικούς κύκλους ήταν ήδη γνωστό: την ικανότητά του να κινείται με πρωτοφανή άνεση ανάμεσα στο λαϊκό και το έντεχνο, το ροκ και τις μπαλάντες.
Στις συναυλίες του παρουσιάζει ένα ανθολόγιο αγαπημένων του τραγουδιών, που με άξονα το προσωπικό του αίσθημα φέρνουν τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου.
Από τα λαϊκά κομμάτια "Τα πήρες όλα" και "Πάρε τα χνάρια" μέχρι τα έντεχνα "Δεν λες κουβέντα" και "Όμορφη πόλη", αλλά και το παραδοσιακό "Στο 'πα και στο ξαναλέω" ή το "Έβαλε ο Θεός σημάδι".
Από την συναυλία δε θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν τραγούδια της γενιάς του "Ανόητες αγάπες", "Νότος", "Μάσκες" αλλά και οι μεγάλες επιτυχίες των Πυξ Λαξ "Φωτιά", "Τι είναι αυτό που μας χωρίζει", "Πούλα με", "Λένε για μένα", "Γιατί", "Ο βασιλιάς" κ.ά.
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 210-7474288

Δεν υπάρχουν σχόλια: