10 Φεβ 2009

Η ξυπόλυτη diva επισκέπτεται την Ελλάδα ξανά...

...για να μάς μαγέψει σε μια μοναδική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί στο Αθηνών Αρένα. Η αιτία που έκανε γνωστό το Πράσινο Ακρωτήριο στον υπόλοιπο κόσμο, ακούει στο όνομα Cesaria Evora.
Η αδιαφιλονίκητη βασίλισσα των morna-blues τραγουδάει με παράπονο, για την απώλεια της αγάπης και την σκληρή ζωή στο φτωχό νησί της. Λιτή, απέριττη, χωρίς παπούτσια και μ'ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι, καθηλώνει το ακροατήριό της ερμηνεύοντας με κύκνειο πόνο κι ένα πάθος που θυμίζει Edith Piaf, Billie Holiday και τα blues του deep-river.
Αυτό είναι ένα πολύ μικρό δείγμα από τις κριτικές που εμφανίζονται στον διεθνή Τύπο για την Cesaria Evora. Η diva από το Πράσινο Ακρωτήριο που έχει σαγηνεύσει τον κόσμο με τη μουσική της, θα επισκεφτεί την Αθήνα ξανά για μια συναυλία στο Αθηνών Αρένα στις 11 Μαρτίου. Θα παρουσιάσει τραγούδια από το τελευταίο studio album της, "Rogamar", αλλά και παλιότερες αγαπημένες επιτυχίες που την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο, όπως το "Sodade", το "Paraiso di atlantico" και το "Flor di nha esperanca".
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει από τα: Public (Σύνταγμα), Δισκοπωλεία FNAC (The Mall, Γλυφάδα), www.i-ticket,gr και τηλεφωνικά στο 801-11-60000.
πηγή: mad.tv

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με δυο απανωτές αναρτήσεις άγγιξες τις μουσικές μου αδυναμίες.
Πολύ χρήσιμη ενημέρωση.

Φιλοι μουσικης της Βοιωτιας είπε...

Σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου pandora.
Να έχεις ένα όμορφο και δημιουργικό βράδυ.
Νομίζω πως οι εμπνεύσεις το βράδυ έρχονται συνήθως.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν ωράριο πλέον.

Καλό βράδυ