12 Φεβ 2009

ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΥΣ U2

Επηρεασμένο από τους Led Zeppelin αλλά και από τον Τζακ Γουάιτ των White Stripes θα είναι το νέο άλμπουμ των U2, σύμφωνα με τον Edge. O κιθαρίστας εξήγησε πως η συναναστροφή με τον Τζίμι Πέιτζ και τον Τζακ Γουάιτ για το ντοκιμαντέρ It Might Get Loud, επηρέασε τον ήχο των U2.
O Εdge δήλωσε: “Ενθουσιάστηκα βλέποντας τον Πέιτζ να παίζει τα riffs τόσο εύκολα και απλά, όπως επίσης και ο Τζακ Γουάιτ”.
Πριν λίγο καιρό, ο Mπόνο μιλώντας για το επερχόμενο άλμπουμ τους No Line on the Horizon, ανέφερε πως τα κομμάτια είναι εμπνευσμένα από γεγονότα που συμβαίνουν παγκοσμίως.
Ανακοινώθηκε το tracklist του νέου άλμπουμ, όπως επίσης έγιναν και τα αποκαλυπτήρια του artwork του εξωφύλλου.Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ιάπωνα καλλιτέχνη Χιρόσι Σουγκιμότο και απεικονίζει μια γκρι εικόνα όπου η θάλασσα ενώνεται με τον ουρανό.
Στο σημείο του ορίζοντα, υπάρχουν δύο γκρι γραμμές, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.
Το άλμπουμ θα φιλοξενεί 11 κομμάτια και το πρώτο single θα είναι το “Get On Your Boots”, που θα κυκλοφορήσει στις 15/2 ψηφιακά και μια μέρα μετά, στα ράφια των δισκοπωλείων. To No Line On The Horizon θα συνοδέυεται από ένα 24σέλιδο booklet, ενώ η digipak μορφή του θα παεριέχει επίσης και το φιλμάκι του Αντον Κορμπίν Linear.
Η πολυαναμενόμενη δουλειά των Ιρλανδών κυκλοφορεί στις 2 Μαρτίου και το tracklist είναι το ακόλουθο:
No Line On The Horizon
Magnificent
Moment of Surrender
Unknown Caller
Ill Go Crazy If I Dont Go Crazy Tonight
Get On Your Boots
Stand Up Comedy
Fez – Being Born
White As Snow
Breathe
Cedars Of Lebanon


πηγή: pop+rock

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εδω θα βρειτε οτι ψαχνετε απο την δισκογραφια των U2. http://www.discoogle.com/wiki/U2_Discography
Μια επισκεψη θα σας πεισει...