19 Νοε 2008

Marky Ramone live 6/12/2008


O Marky επιστρέφει στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, σαν ο extra special guest του 2ου Screamin Athens Horror Festival στο Gagarin 205. Ο τελευταίος των Ramones, θα παίξει live με την μπάντα του, χαρίζοντας μας (όπως είναι ήδη επιβεβαιωμένο) ένα super live show!
Δελτίο τύπου:
Marky Ramone
Live @ Gagarin 205
Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008
Στα πλαίσια του 2ου Screamin’ Athens Horror Festival
Οι πόρτες για αυτό το μοναδικό σόου θα ανοίξουν στις 22:00… και όποιος φοβάται… πάει και κοιμάται!
«Είναι καθήκον μου να διατηρώ ζωντανούς τους Ramones» ψιθυρίζει με την αργή μπάσα φωνή του ο Marky ... "Πρέπει με κάποιον τρόπο να κάνω τα νέα παιδιά να νιώσουν την ένταση που απελευθερώναμε παλιά !"...
“Θα προτιμούσα να μην είμαι ο μόνος Ramone που συνεχίζει να παίζει, όμως έτσι είναι η ζωή. Είναι τιμή για μένα να κρατάω την κληρονομιά. ... Είναι υπέροχο να βλέπεις μπάντες όπως τους U2, τους Pearl Jam και τους Metallica να έχουν επιρροές από εμάς... Μακάρι να ήταν εδώ ο Joey, ο Johnny και ο Dee Dee και να το έβλεπαν!”
Όταν ανέβηκε στη σκηνή δεν είχαμε πια καμιά αμφιβολία! Με μια μπάντα δυναμίτη από πιτσιρικάδες που βρήκε στην Αργεντινή, μας ξεσήκωσε όλους!
Τα φαντάσματα του Joey, του Dee Dee και του Johnny χαμογελούσαν κάπου στα παρασκήνια του ουρανού.. Ηey-Ho- Let s go! Και οιπρώτες γραμμές χόρευαν bongo μανιασμένα “I Wanna Be Sedated”, “Bad Brain”, “The KKK Took My Baby Away”, “Pinhead”, “Pet Sematary”, “Poison Heart” !!!
Ο Marky, το αγόρι που με τις μπακέτες των drums του άλλαξε τα beat του Rock N Roll "τα σπάει" ...κι εμείς μαζί του !
O τελευταίος των Ramones θα προλογίσει επίσης και την αγαπημένη του ταινία τρόμου – άλλωστε είναι και fan του είδους- Λεπτομέρειες για το ποια είναι η τελευταία θα ανακοινωθούν σύντομα…
Αυτό που πρέπει να κρατήσετε είναι η ημερομηνία – 6 Δεκεμβρίου και το γεγονός του ότι τα εισιτήρια για το live θα βρίσκονται σύντομα σε προπώληση στο Ticket House και την www.ticketpro.gr

Τιμή εισιτηρίου 25 €
Αν κρίνουμε από το προηγούμενο sold out show του Μarky στο Gagarin και από την αφοπλιστική του εμφάνιση στο Rockwave καλά θα κάνετε να βιαστείτε !!!

ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ??? ΗΕΥ – ΗΟ LET’S GO !!!!

ΠΗΓΗ:pop-rock

Δεν υπάρχουν σχόλια: